Wednesday, February 6, 2013

food tasting

Hi.
mesti ada antara korang yang tak pernah pergi food tasting kan.

ok la.
some people ingat food tasting ni nak kena komen on the food.
what i learnt from my ex-boss,
you are suppose to taste the food to see if you like what you have pre-selected for your event.
and NOT to comment on how the food suppose to be cooked or prepared.

if you don't like the taste, change the menu. These chefs are professionals an graduated from top culinary schools not some food stalls cook.

lain lah kalau korang pilih kak timah yang meniaga kat warung tepi jalan tu mungkin lah.
but still, respect their work.

Each chef has their own style, if you want the food to be cooked the way you want it, then cook it youself!
jangan buat perangai kampung sangat.
and ask politely, we are civilize people.

and I hope you guys can really understand what food tasting really means.

xoxo,
Cydah




2 comments:

  1. Bagi saya jika sedap rasanya saya akan makan jika kurang rasanya saya akan rasa sahja.. no komen sebab apa yang kita tak suka pasti akan ada yang suka. begitulah sebaliknya.. lebih Gemar DIY

    ReplyDelete
  2. yup. biasanya event sendarhana prefer sendiri. ada yang nak glamour with big event ambil chef hotel 5 bintang and condemning the food. that is why kalau pergi food tasting kena ramai ramai, ikut majority. based on my experiance.

    ReplyDelete