Monday, January 28, 2013

Another boring post

wow. lama gila tak buka blog ni. berhabuk kot.
anywayyyyysssss, apa agak2 ek nak buat in a boring day.

nak keluar, too hot. stay dalam rumah pun hadap laptop saja.
hmm.

what to do
what to do..

hmmmm

oh by the way, let me distinguish boring day and lazy day my wayyyyy.

Boring day is when kita buat rutin harian biasa dan tak ada perasaan excitement langsung.
Lazy day is when kita raasa nak buat something but ahhh.
nak jog la. but aaaa nanti la
nak masak la but aaaa instant noodle saja la
. haaa macam mana tu?

xoxo,
Cydah

No comments:

Post a Comment